Святкове засідання президії УТА - до 30-річчя з дня заснування академії
5 серпня 2022.
Надзвичайно насиченим й емоційно піднесеним був порядок денний розширеного засідання Президії Українська Технологічна Академія, присвяченого 30-річчу з Дня заснування академії, про визнання якої свідчить внесення її ЮНЕСКО до світового реєстру національних академій наук.
Засідання святкової перезидії УТА розпочав виступ-привітання архієпископа Андрія, представника Почесного Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, героя України і академіка УТА, який вручив президенту УТА Ігорю Половнікову вищу церковну нагороду - орден Святого Володимира І ступеня.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять про загиблих у російсько-українській війні. Непоправні втрати цього часу понесла й УТА, провівши в останню путь науковців Олега Амосова і Олександра Чабана з Харкова та Ольгу Балакірєву з Києва.
Натхненим, спрямованим на відбудову й вирішення актуальних проблем Сучасності був виступ представника Брюссельського відділення УТА, гранд доктора філософії, президента Всесвітньої космогуманістичної ліги націй Альберта Ігнатенка, який передав до Києва нагороду, що нею був удостоєний президент академії Ігор Половніков.
Знаковою стала церемонія підписання Угоди про співпрацю між Українською технологічною академією і Хортицькою національною навчально-реабілітаційною академією, яка стала логічним продовженням щойно - 30 червня 2022 проведеного спільного франко-українського онлайн форуму архетипіки за темою: "Архетипіка і публічне управління: від імаженеру до технологій постмодерної сучасності". Угоду підписали ректор ХНА Валентина Нечипоренко і президент УТА Ігор Половніков
Не менш урочистими і святково забарвленими стали хвилини вручення президентом Ігорем Половніковим книг до 30-річчя УТА й орденів "За розбудову України" членам президії академії та дипломів новим академікам УТА Андрію Петровському, Олександру Кириченку та Ігорю Барабашу.
Спільні фото та дружня вечеря на честь 30-річного ювілею Української технологічної академії надовго залишать у пам'яті учасників цей день, стануть стимулом і кроком до нових ідей та дослідницьких практик!
Святкове засідання президії УТА - до 30-річчя з дня заснування академії
Святкове засідання президії УТА - до 30-річчя з дня заснування академії
Святкове засідання президії УТА - до 30-річчя з дня заснування академії

Розміщення на сайті

 Для розміщення інформації на сайті необхідно  зателефонувати, написати листа або завітати