УТА взяла участь в круглому столі "Енергоефективність у промисловості в контексті сталого розвитку".
З ініціативи Національного університету біоресурсів і природокористування України, Українського союзу промисловців і підприємців, за підтримки Держенергоефективності України, ряду відомих експертів університетської та академічної науки, громадських організацій на базі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України відбувся круглий стіл «Енергоефективність у промисловості в контексті сталого розвитку».
 
 Захід присвячений підготовці пропозицій з усунення бар'єрів для підвищення енергоефективності, створення дієвих інструментів для формування ринку послуг з енергетичних обстежень промислових підприємств та розширення фінансових інструментів впровадження енергоощадних проектів і систем енергоменеджменту.
 
З доповідями виступили: Станіслав Ніколаєнко - ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України, Анатолій Кінах - президент Українського союзу промисловців і підприємців Костянтин Гура  - тимчасово в. о. голови Держенергоефективності України та  Ігор Половніков - президент Української технологічної академії.
 
У відповідності до програми були підписані Меморандуми про співпрацю Національним університетом біоресурсів і природокористування України з Українським союзом промисловців і підприємців та Всеукраїнською асоціацією пекарів.
УТА взяла участь в круглому столі
УТА взяла участь в круглому столі
УТА взяла участь в круглому столі
УТА взяла участь в круглому столі

Розміщення на сайті

 Для розміщення інформації на сайті необхідно  зателефонувати, написати листа або завітати